Servicemontör

Om Tofta plåt & Ventilation:
Vi är ett familjeföretag som startades 1 975 av Dan GrönskogFöretaget hette då Tofta Plåtslageri AB och drevs som ett renodlat plåtslageri fram till 2003 då Kristian Grönskog tog över bolaget. Kristian kom med stor kunskap inom ventilation och 2005 ändrades bolagsnamnet till Tofta Plåt & Ventilation AB. 2012 tog vi beslut om att enbart utföra ventilationsarbeten.

Vi omsätter i dagsläget ca 80 miljoner och är 20st anställda

Inom bolaget finns en egen projektering-, kalkylering- , injustering/serviceavdelning samt en egen verkstad för tillverkning av rektangulära kanaler mm.

Vi arbetar främst i "gamla" Skaraborg samt trestadsområdet.

Från och med 2015 ingår vi i Instalco som består av ett antal bolag inom El, VS, Klimat och Industrirör.  Idag är Instalco, genom sina bolag i gruppen, representerade i hela Sverige. Instalcos vision är att bli den ledande aktören i branschen sett till hög teknisk kompetens, effektiva leveranser i rätt tid och förmåga att utföra totallösningar. Ledorden för Instalco är samverkan, moget ledarskap och effektiva processer. Instalco lägger stor vikt vid att alla medarbetare inom gruppen har sunda och gemensamma värderingar. Läs gärna mer om Instalco på www.instalco.se

Då vi befinner oss i en expansiv servicefas med en full och spännande orderbok inför 2024 så söker vi nya lagkompisar!
Arbetet kommer innefatta allt ifrån injusteringar av olika anläggningar till reparationer utav aggregat och byte av mindre kanalsystem.

Är du en framåtlutad, driven lagspelare som gillar tycker det är roligt med problemlösning så är du rätt person för oss.

Du bör ha erfarenhet från byggprocessen tidigare. Meriterande om du har OVK-behörighet och EL-behörighet.
B-körkort är ett krav. 

Har du övriga frågor kan du kontakta Richard Stridh 076-2098224
CV skickas till richard@toftaplatovent.se

Tack för din ansökan!

  • Stad
    Lidköping

  • Kompetensområde
    Servicemontage

  • Ansök